Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENE PRIJAVE

Policija u tri akcije zaplijenila drogu i uhitila preprodavače

Ilustracija
sasa miljevic/PIXSELL
30.04.2018.
u 15:28

Trojicu muškaraca starih 34, 27 i 23 godine, koji su od ranije poznati policiji, kazneno su prijavljeni za neovlaštenu proizvodnju i prometa drogama, dok je protiv 32-godišnjaka podnesena prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

U međusobno nepovezanim akcijama brodsko-posavska policija je u petak i subotu na novogradiškom području zaplijenila različite vrste droga, uglavnom speed i marihuanu, a zbog trgovine opijatima uhićena su četvorici osumnjičenih u dobi od 23 do 34 godine.

"U intervencijama na tri lokacije spriječene su aktivnosti dilera te je oduzeta opojna droga namijenjenu prodaji na području Nove Gradiške i okolnih mjesta. Ova tri slučaja nisu međusobno povezana. Zaplijenjena droga nabavljena je na području Hrvatske", rekla je na konferenciji Kata Nujić, glasnogovornica policijske uprave brodsko-posavske.

Uz nalog Županijskog suda policija je u petak pretražila kuću koju koristi 34-godišnjak te pronašla i oduzela 43,2 grama marihuane, 37 tableta Ecstasyja, 25,9 grama amfetamina, 10 stabljiki cannabis i opremu za uzgoj te 10 kilograma sitno rezanog duhana.

Istoga dana u blizini mjesta Medari, policajci su u prometu zaustavili osobni automobil, kojim je upravljao 27-godišnjak, od kojeg su oduzeli 327 grama droge marihuane.

U subotu oko 18.10 sati, u blizini Lužana, zaustavljen je automobil u kojem su se nalazili 23-godišnjak i 32-godišnjak. Policija je pritom, od mlađeg muškarca oduzela 140 grama speeda, 81,9 gram marihuane, 3 vrećice halucinogenih gljiva težine 38.5 grama, 21 komad droge MDMA u kapsulama težine 6.5 grama i dvije vrećice u kojima se nalazilo osam paketića droge MDMA u prahu težine 14 grama, grumen hašiša težine 0.7 grama te četiri i pol tablete Heptanona.

Trojicu muškaraca starih 34, 27 i 23 godine, koji su od ranije poznati policiji, kazneno su prijavljeni za neovlaštenu proizvodnju i prometa drogama, dok je protiv 32-godišnjaka podnesena prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge. Uz ove prijave dodatno slijedi i prijava Carinske uprave vezana za zaplijenjeni duhan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije