Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen 'farmer'

Policija u Slavonskom Brodu otkrila nasad indijske konoplje

Foto: PU brodsko-posavska
1/3
28.07.2020.
u 15:21

Pritom je pronađeno i oduzeto šest stabljika indijske konoplje, visine od 100 do 145 centimetara

U okviru pojačanih aktivnosti na suzbijanju zlouporabe droga, policijski su službenici u nedjelju, 26. srpnja "na djelu" uhvatili 49-godišnjeg muškarca.

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, nad 49-godišnjakom je dovršeno kriminalističko istraživanje kojim je potvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, spomenutog dana u 18 sati policajci su osumnjičenog uhvatili prilikom obilaska nasada indijske konoplje, koju je posadio i uzgajao u istočnom dijelu Slavonskog Broda. Pritom je pronađeno i oduzeto šest stabljika indijske konoplje, visine od 100 do 145 centimetara.

Policijski službenici protiv 49-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije