Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretresaju mu kuću

Policija u Podravini u lovu na pedofila: Djevojčicu mamio na sex, nudio 200 kuna

Prepiska s pedofilom
Foto: PIXSELL/Screenshot
1/2
27.04.2020.
u 15:40

Šokanta prepiska između, kako iz nje proizlazi, 50-godišnjeg muškarca i djevojčice u dobi od 14 i pol godina osvanula je na jednoj Facebook grupi proteklog vikenda

Policija je u ponedjeljak popodne, kako doznajemo, upala na adresu muškarca iz Podravine, u dobi od oko 60 godina, za kojega sumnjaju da je na društvenim mrežama pisao gnjusne poruke djevojčici i navodno ju mamio na sex. Naime, šokantna prepiska između, kako iz nje proizlazi, 50-godišnjeg muškarca i djevojčice u dobi od 14 i pol godina osvanula je u jednoj Facebook grupi proteklog vikenda.

- A koliko imate vi godina? - pita ona svoja sugovornika.

- 50 – tvrdi on.

- A ja 14 i pol. Bojim se da netko ne sazna. A jel ja moram doći k vama? Ili kako? - nastavlja ona.

- Ne, dođem ja sa autom gdje ti paše rečeš mi gdje i sedneš u auto pa odemo nekuda u stranu. Samo nesmiješ nikome pričat ni kolegicama. To je tajna. Pošalji mi sliku da tebe vidim – odgovara joj.

Komunicirali su u više navrata.

- Mačkice, ja stigo iz Cabune. Jel želiš večeras da se nađemo i pomazimo i sexamo – piše muškarac.

- Šta ne odgovaraš jel očeš da budemo sami pa onda drugi put sa kolegicom – nastavlja potom.

Iz prepiske proizlazi kako joj predlagao da na "druženje" povede i prijateljicu. Kako se već pisalo, za sex je navodno nudio i novac, i to 200 kuna.

Objavljena se konverzacija brzo proširila internetom, a mještani su "provalili" identitet muškarca za kojega vjeruju da je autor spornih poruka. Izazvalo je to val komentara na njegovom Facebook profilu, a on na njih nije odgovarao.

- Vješanje na trgu je nagrada za takve! - stoji u jednom komentaru.

Policija je, pak, odmah krenula provjeravati navode s interneta, a u ponedjeljak rano popodne pokucala mu je na vrata.

- Kriminalističko je istraživanje u tijeku i trenutno ne možemo više reći – kratko su nam rekli u PU virovitičko-podravskoj.

Neslužbeno, pak, doznajemo da muškarac nije od ranije poznat policiji. Stoji li on uistinu iza te prepiske te koje su mu bile namjere, bit će poznato kada se odradi pretres kuće i ispita osumnjičenik.

Ključne riječi

Komentara 2

ZE
Zekonja
19:54 27.04.2020.

Nema tu nikakve djevojcice, ocito je u pitanju fejk profil koji se predstavlja kao djevojcica, a iza njega je jos jedan luzer od 50 godina, ukupno dvojica takvih se dopisuju. Znaci nema ni naznaka bilo kakvog kaznenog djela, trabunjati moze ko sta hoce. Znaci ja idem pijan kuci i dobacim neku glupost klinki i sad je to odmah kazneno djelo. Ma kako da ne, policija nek se bavi sustavnom pljackom ovog naroda od strane vladajucih, a ne ovakvim glupostima.

DU
Deleted user
17:01 27.04.2020.

Kakva su to "necija" posla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije