Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Policijska akcija u Piškorovcu: U kućama pronašli oružje i streljivo

PU međimurska
13.01.2021.
u 18:46

Muškarci će biti kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu

Pretragom dvaju obiteljskih kuća u Piškorovcu, u kojima žive 65-godišnjak i 41-godišnjak, policijski službenici PU međimurske pronašli su veću količinu oružja, streljiva, novca te pedesetak grama zeleno-smeđe biljne materije nalik na drogu.

U kući 65-godišnjeg muškarca pronađena je automatska puška nepoznatog proizvođača, puška M-48, zračna puška, stotinjak komada puščanog streljiva kalibra 7,9 mm te pedesetak grama zeleno-smeđe biljne materije.

Zračna puška s optičkim nišanom, digitalna vaga, dvjestotinjak grama nepoznate biljne materije svijetlozelene boje te novac u domaćoj i stranoj valuti pronađena je pak u kući 41-godišnjaka, izvještava PU međimurska.

Muškarci će biti kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu, a nepoznata biljka dostavit će se na toksikološko vještačenje Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagrebu.

Komentara 9

AA
AAAAAA
18:51 13.01.2021.

Čim nema imena, prezimena, OIB-a i broja cipela - znači nisu Hrvati!

DU
Deleted user
18:55 13.01.2021.

Ma to deca našla na ulici pa dovukla u kuću. Šta zna dete šta je droga.

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
19:07 13.01.2021.

Zna se čije je naselje Piškorovec u Međimurju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije