Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na odmorištu Jadovo

Policija u kombiju pronašla čak 833 kg duhana bez papira

Duhan
Foto: MUP RH
1/3
15.01.2019.
u 18:22

Pronađeni duhan privremeno je oduzet, a protiv 55-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava

Policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije danas su na autocesti A1 zaustavili kombi u kojem je bilo čak 833,6 kilograma sitno rezanog duhana.

Naime, utorak rano ujutro, u 6.50 sati na autocesti A-1, kod odmorišta Jadova, u smjeru Split zaustavili su kombi zagrebačke registracijske oznake kojim je upravljao 55-godišnjak iz Zagreba.

Zaustavljeni kombi su pregledali i u tovarnom prostoru teretnog vozila pronašli više kutija rezanog duhana.

Kriminalističko istraživanje proveli su policijski službenici Policijske postaje Gospić te su utvrdili da 55-godišnjak u kombiju prevozi 833,6 kg sitno rezanog duhana za koji nije posjedovao nikakvu dokumentaciju, a kupio ga je radi daljnje preprodaje. Pronađeni duhan privremeno je oduzet, a protiv 55-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene trgovine – kazala je Maja Brozičević, glasnogovornica PU Ličko – senjske.

Pogledajte video droge skrivene u kamionu:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar navijač
navijač
18:49 15.01.2019.

Pa može se papir nabaviti posebno nije problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije