Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BORITE SE ZA SLOBODU'
Povratak na članak

Policija u Hong Kongu suzavcem rastjeruje prosvjednike

Policija Hong Konga u nedjelju je zauzela položaje i na glavnoj željezničkoj stanici koja vodi do zračne luke kako bi spriječila da prosvjednici ponovno ugroze zračni promet, dan nakon noći nasilnih prosvjeda u toj autonomnoj regiji.

Komentari 3

XA
xaron
06:09 23.09.2019.

Ko oni navikli na demokraciju dok su bili UK kolonija. Niko ih nije pitao ni o čemu. Bilo je kako krunski guverner każe. Za najmanju neposlušnost strogo su lażnjavani.

VL
TO
Toni66
16:44 22.09.2019.

Ipak su te Kineske vlasti mekane i jako glupe šta su sve dozvolili da Milliarde štete im naprave kao demokrati-protestom .. Zračna luka zatvorena blokirana i veliki dio svega a razlog je za ne vjerovati ( ne daju da seju da se kriminalcu iz Hongkonga sudi van Hongkonga ) To bi bilo isto da sada milion Hrvat ide mjesecima na barikade i to smo zato ; ne smije vi vlastodršci suditi Mamiću u Osijeku nego svi mi želimo + prosvjednici studenti da mu se sudi u Zagrebu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.