Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARMA NA DJELU

Policija u čudu gledala tko je mladiću ukrao novac, no onda su otkrili još nešto...

Foto: Screenshot
05.08.2020.
u 10:03

Mladiću (18) je iz putovnice nestao novac, no bolje da to nije prijavljivao policiji...

Mladić (18) iz bjeloruskog grada Kastsyukovichy na istoku države policiji je prijavio krađu. Kazao je kako je na nekoliko trenutaka ostavio svoj ruksak na klupi, a kada se vratio, ostao je bez novca.

Naime, iz putovnice mu je nestalo 150 rubalja pa je on odmah alarmirao policiju. Policija je potom pregledala snimke obližnje nadzorne kamere te h je začudio tko je ukrao novac. Naime, u ruksak je 'zavirila' jedna vrana koja je uzela novac i odletjela.

No, tada je policija otkrila još nešto. Ukradeni novac uopoće nije pripadao mladiću koji ih je alarmirao. Dva dana prije, on je ukrao 300 bjeloruskih i 600 ruskih rubalja 52-godišnjoj ženi.

Mladić nije uspio sve potrošiti jer mu je dio ukrala vrana, a policija ga je odmah procesuirala zbog krađe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije