Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U SPLITU

Na terenu sve raspoložive snage: Policija objavila kako je izgledao ubojica, pronašli lisice

Potraga za Branimirom Čaletom
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/13
02.09.2020.
u 15:14

- Muškarac je odjeven majicu kratkih rukava na plavo-bijele pruge, jeans hlače i tenisice. Visok je oko 180 centimetara i slabije je  tjelesne građe - izvijestila je policija pozivajući građane da odmah obavijeste policiju na 192 ukoliko uoče navedenog muškarca

Danas oko 12,10 sati na području Splita u Gundulićevoj ulici pobjegao je Branimir Čaleta kojemu se na splitskom Županijskom sudu sudi za ubojstvo trudne Ukrajinke. Policija je na terenu i intezivno traga za odbjeglim zatvorenikom, a objavili su i kako je izgledao u trenutku bijega.

- Muškarac je odjeven majicu kratkih rukava na plavo-bijele pruge, jeans hlače i tenisice. Visok je oko 180 centimetara i slabije je  tjelesne građe - izvijestila je policija pozivajući građane da odmah obavijeste policiju na 192 ukoliko uoče navedenog muškarca.

>> FOTO Potjera u Splitu: Policija traži odbjeglog ubojicu Branimira Čaletu

Potraga za Branimirom Čaletom
1/7

- Pobjegao je muškarac koji se nalazio pod nadzorom pravosudnih policajaca. U ovom trenutku policija intenzivno traga za Branimirom Čaletom rođenim 1984. - rekla je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić. Dodala je da je pronalazak Ćalete primarna zadaća policije i da su na terenu sve raspoložive snage. ''Tražit ćemo ga sve dok ga ne dovedemo u zatvor'', naglasila je.

Kako 24sata neslužbeno doznaju, pronađene su i njegove odbačene lisice.

U međuvremenu se oglasio i Čaletin odvjetnik koji je za Novu TV kazao da je za bijeg saznao iz medija.

- Okolnosti mi nisu poznate. Napustio sam zgradu suda i onda sam čuo da je pobjegao. Danas je bilo održano iscrpno ročište koje je bilo i vrlo emotivno. Bilo je i suza i nervoze - kazao je Čaletin odvjetnik.

Na ročištu su bili i obitelji žrtve i Branimirova rodbina, a tijekom rasprave Čaleta se ispričao obitelji ubijene.

 

 

Ključne riječi

Komentara 32

BE
Berlioz
16:42 02.09.2020.

Koji komentari, kao da se u drugim državama ne događa da ljudi pobjegnu iz zatvora. Prestanite glumiti savršenstvo pa ćete shvatiti da ne postoji savršen svijet.

P3
penellopea.33
16:03 02.09.2020.

Pa zatvorenici bjeze cesto, ovdje u CH je jedan pobjegao kroz prozor na sudu, sa drugoga sprata, skocio, nedavno, prosle godine cini mi se. A jedna migrantica isto, bacila se kroz prozor u policiji, kada je cula da nema prvaoo na azil, lansirala se i kidnula.

CA
caddy01
15:28 02.09.2020.

Ma odma ostavka ministra i stvar rješena bez komentara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije