Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN NA VUKOMERCU

Policija traži muškarca (34): Sumnjiče ga da je pucao iz kalašnjikova, opasan je i naoružan

Vukomerec
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/9
14.09.2018.
u 12:02

Policiji je poznat po debelom dosjeu, nizu teških kaznenih djela, od krađa, nasilja, nanošenja tjelesnih ozljeda

Nakon pucnjave koja se dogodila na zagrebačkom Vukomercu policija je raspisala internu tjeralicu za Senadom Ahmetovićem (34). Sumnja se da je on pucao iz kalašnjikova u vatrenom obračunu koji se dogodio u srijedu navečer.

Moguće je da je Senad pobjegao u BiH čiji je državljanin, a kako neslužbeno doznaju 24 sata, on je do sada već nekoliko puta legalno mijenjao prezime.

VIDEO Policija o pucnjavi na Vukomercu

Senad je zet preminulog Šerifa Zahirovića (60), a do sada se prezivao Mujkić, Bajrić i Zahirović. 

Policiji je poznat po debelom dosjeu, nizu teških kaznenih djela, od krađa, nasilja, nanošenja tjelesnih ozljeda.

Policajci su upozoreni da je opasan i naoružan, pišu 24 sata.

Pogledajte i video: Očevid nakon pucnjave na Vukomercu

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar niwrad
niwrad
12:35 14.09.2018.

Ovo što se događa rezultat je politike koja "štiti" ljude koji ničim nisu ugroženi, a žmiri na ugroze temlejnih ljudskih prava. Tako svako malo čitamo o "diskriminaciji" odvajanja romske djece u Međimurskim školama, iako se radi o normalnom organiziranju nastave pošto romska djeca ne znaju niti jezik, a da ne nabrajamo ostale uvjete za normalno odvijanje nastave. Na takvu diskriminaciju koja nije diskriminacija, mediji vrište, ljudskopravaši skaču na zadnje noge kao da je smak svijeta, sudovi promptno reagiraju, a Bruxelles i UN rede posebna izvješća. No, primjerice u Međimurju ne-romski ljudi nisu diskriminirani tako da ih netko prerasporedi u školi ili na poslu, nego takao da nemaju temeljnu sigurnost života i imovine jer im pripadnici egzotične(romske) manjine pale štagljeve, pljačkaju ih usred bijelog dana, ugrožavaju im živote obijesnim vožnjama, neregistriranim autima i oružjem koje proradi nakon što se podijeli socijana pomoć i rodiljne naknade. No, o tome gotovo niti slova u medijima i niti riječi od vojske ljudskopravaških organizacija na državnoj sisi ili političara kojima su puna usta ljudskih prava. Zašto? Može li netko odgonetnuti misterij?

ZG
zgblabla
12:17 14.09.2018.

policija i soc sluzbe i druga tijela u RH moraju odvojiti zito od kukolja i u Romskoj zajednici ........u Mdjimurju pa pokraj Karlovca na Turnju i u Zgb zive u svojim zajednicama gdje vlada bezvlasce . u Romsku zajednicu nana Turnju policija se ne usudi niti uci......

GL
glavaticro
12:26 14.09.2018.

opet jedan otprije poznat policiji...idem ja opljačkati nekoga,ja nisam otprije poznat policiji,meni nema šanse da ikakvu kaznu napišu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije