Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga po središtu Karlovca

Policija uhvatila muškarca koji se nije odazvao na odsluženje kazne

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
22.02.2016.
u 13:18

Navodno je riječ o muškarcu koji se već trebao odazvana na odsluženje zatvorske kazne, ali kako to nije učinio, policajci su došli po njega. Preduhitrio ih je, i pobjegao Radićevom ulicom. Potraga još uvijek traje.

Iz PU karlovačke potvrdili su nam da su pronašli muškarca za kojim su danas prijepodne tragali po središtu Karlovcu. Riječ je o osobi koja nije danas napravila nikakvo kazneno djelo, ali je policiji poznata od prije po nekoliko kaznenih djela.

Podsjetimo, mir u središtu Karlovcu, u Radićevoj ulici, prekinule su policijske sirene, ljudi su se sklanjali s ulice kako bi propustili policijska vozila koja su jurila središtem grada.  Sve je pomalo nalikovalo na scene iz akcijskih filmova. Uskoro su i okolne ulice postale mete potrage karlovačkih policajaca. Obilaze kafiće, napuštene haustore u potrazi za muškarcem u plavoj jakni i trapericama, tamne kose, s podočnjaci na licu.

Navodno je riječ o muškarcu koji se već trebao odazvana na odsluženje zatvorske kazne, ali kako to nije učinio, policajci su došli po njega. Preduhitrio ih je, i pobjegao Radićevom ulicom. Potraga još uvijek traje.

>> Je li gradonačelnik u radno vrijeme otišao u Zagreb kako bi sudjelovao u 'Potjeri'?

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:26 22.02.2016.

Koliko to jadno u danasnje vrjeme izgleda,koliko samo novca se potrosi za ovakvo ponasanje sitni kokosara,ili lopovcica,gdjesu ona vremena,kad policija ni je ni trebala ici po te kokosare,nego samo "maticaru,ili lugaru"u selu ili nekoj opstini javila da se doticni javi prvoj policijskoj postaji,ili zatvoru,ni je se trebalo ni kune potrositi,a dans ovakve potjere kostaju na desetine tisuca kuna,i i stotine cak,a samo da bih se jedan obicni kokosarcic priveo.

SA
sasavt
20:34 22.02.2016.

super je to u apsurdistanu moš odrubit glave gliserom ljudima i jos ih tužit za štetu ili zgazit nekog pa dobit uvjetno a za piydariju u zatvor. slučajna država

SA
sasavt
20:35 22.02.2016.

super je to u apsurdistanu moš odrubit glave gliserom ljudima i jos ih tužit za štetu ili zgazit nekog pa dobit uvjetno a za piydariju u zatvor. slučajna država

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije