Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA Vilim Karlović nestao je nakon ubojstva zaštitara na Savici

Policija traga za Čupićevim prijateljem

05.11.2008.
u 01:59

ZAGREB – Policija traga za Vilimom Karlovićem (38), prijateljem Adriana Čupića, ubijenog dvama hicima u glavu 30. listopada. Pronađen je mrtav u bijelom land roveru na Savici. Karlović, navodno Čupićev vjenčani kum, nakon ubojstva je netragom nestao. Riječ je o poduzetniku i jednom od zarobljenika s Ovčare koji je kao i Čupić bio pripadnik Tigrova.

 – On je na službenom putu – kratko nam je kazala njegova žena. Kolega iz tvrtke VZ92 kazao je da ne želi ništa komentirati. Inače, Karlović je jedan od preživjelih svjedoka s Ovčare. Osnivač je Božić Cro Fight Teama boksača Stjepana Božića i bivši je seniorski prvak u full kontaktu. Prema neslužbenim informacijama, koje policija nije potvrdila, za Karlovićem je raspisana potraga jer se nije odazvao pozivu na obavijesni razgovor.

Glasnogovornica PUZ-a Aleksandra Ljuba kazala je da svakodnevno obavljaju razgovore kako bi rasvijetlili ovo ubojstvo. Ubijeni Čupić 2001. godine nečasno je otpušten iz MORH-a zbog silovanja. Prijavljivan je i zbog iznude s Nenadom Filipovićem, protiv kojeg se trenutačno vodi postupak zbog pljački i ubojstava u Fini i Zabi na Drvinju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije