Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriju ih zjenice

Ovaj uređaj otkriva drogirane vozače

naočale
Foto: Axel Heimken/DPA/Pixsell
10.10.2014.
u 23:20

olicija je zato počela testirati posebnu napravu koja izgleda poput velikih naočala i koja otkriva drogirane vozače po reakciji zjenica

Njemačka prometna policija odlučila je stati na kraj vozačima koji za upravljač sjedaju pod utjecajem droga.Primijećeno je, naime, da sve više vozača umjesto alkohola, čiju konzumaciju policija otkriva jednostavnim testom, uzima neke vrste droga jer njihovo otkrivanje ipak zahtijeva malo kompleksniji test.

Policija je zato počela testirati posebnu napravu koja izgleda poput velikih naočala i koja otkriva drogirane vozače po reakciji zjenica.

>> Mrtav pijan pregazio djevojčice, a kaže da ga je zaslijepilo sunce

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
08:34 12.10.2014.

hahaha gluposti,,,,,,ruske budalestine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije