Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Assadov režim

Policija se u Siriji obračunava i sa ženama koje demonstriraju

Assadovi oponenti na ulicama
afp/pixsell
01.05.2011.
u 20:51

Dvojica opozicionara starijih od 80 godina odvedena su iz svojih domova u nepoznato

Situacija u Siriji ne smiruje se, a snage sigurnosti počele su i s uhićenjima staraca i žena koji se usuđuju dići glas protiv postupaka vojske. Iz svojih su domova u nepoznatom smjeru odvedeni 81-godišnji Hassan Azim i 85-godišnji Omar Kashah, opozicionari koji su kritizirali postupke policije, a policija se sukobila s grupom od pedesetak žena koje su na ulicama Damaska u subotu provodile tihe demonstracije. Uhićeno je 11 žena, a službena vlast prozvala ih je da su “glasnogovornice SAD-a i Izraela”. Prije nego što su ih policajci utrpali u vozilo, jedna od uhićenih žena doviknula je okupljenim promatračima: “Kada se muškarci boje, žene progovaraju!”

Ključne riječi

Komentara 4

EL
ElCapitan
05:26 02.05.2011.

prvi koji ovo objavljuje...BIN LADEN ubijen u Pakistanu,,,ajde vecernji ubacit u brzinu pa malo vijesti objaviti...ma treba Captain Americu slusat, ja uvijek breaking news prvi objavim

OB
-obrisani-
21:58 01.05.2011.

Tatek je u Hami 1982 pobio oko 20 tisuća prosvjednika, ima sinek vremena da nadmaši matorog koljača

PI
Pikador
22:45 01.05.2011.

Danas je Facebook jači od svakog oružja. Evo Amerika to dobro zakuha i kad nastane bratoubilačko klanje samo pokupi plijen od marionetski postavljenih samo novih diktatora. Kako drukčije protumačiti da baš u svim zemljama nastane isti scenarij, sa istim parolamaa i pričama koje je i teško slušati kakva su pretjerivanja. Naprimjer silovanje neki dan „jadne“ Libijke pred zamislite novinarima u hotelu sa pet zvjezdica (5*). Ma i Amerikanci to mogu prodavati samo Facebook generaciji, pa su brzo stali sa tom i sličnim reality info. I t.d. Sa druge strane kako objasniti takav junački otpor uvezenim „demokracijama“, eto već 9 godina Afganistanskih boraca (koji su jedini uspješno suzbili uzgoj droge), 8 godina Iračkih nostalgičara, a sada već pola godine Libijskih lojalista, ja bih rekao samo dobrih patriota. Što je novoga dobio Tunis, Egipat, Alžir , Jemen ili Maroko. VELIKO NIŠTA. Novinari i vi bi te bili sretniji da možete stati na stranu pravde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije