Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dorian naletio na čelično uže

Policija se oglasila oko smrti mladog motorista: Vodi se istraga, obavili smo razgovore s više osoba

13.08.2020.
u 16:46

Dolaskom do privatnih parcela, u vožnji je zahvatio fizičku prepreku - čelično uže postavljeno između stabala, što je za posljedicu imalo zadobivanje teških ozljeda. Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći i reanimaciji umro je na mjestu događaja, naveli su iz policije

Policija je potvrdila da je mladić, koji je u subotu poginuo vozeći motocikl šumskim područjem na području Jelenja, u vožnji naletio na čelično uže postavljeno između stabala, a u tijeku je istraga o okolnostima ove tragedije.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske u četvrtak su izvijestili da provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti stradavanja 21-godišnjeg motociklista na području Jelenja.

Dosad provedenom istragom utvrđeno je da je stradali mladić 9. kolovoza oko 20 sati vozio motocikl šumskim predjelom naselja Lopača. Dolaskom do privatnih parcela, u vožnji je zahvatio fizičku prepreku - čelično uže postavljeno između stabala, što je za posljedicu imalo zadobivanje teških ozljeda. Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći i reanimaciji umro je na mjestu događaja, naveli su iz policije.

U sklopu istrage obavljen je očevid i razgovori s osobama koje raspolažu s korisnim saznanjima, a o prikupljenim saznanjima policija je izvijestila Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Komentara 2

HR
hrxxx111
20:41 16.08.2020.

Da je poginuo u BMWu svi bi pisali da je zasluzio. Divljao je sumom na motoru. Koliko znam postoji zakon koji to brani. Dali je taj motor uopce registriran? Svakodnevno srecem divljake po sumskim putevima i nijedan tablicu nema. Nijeje poginulo nevinasce. Poginuo je neodgojeni divljak i 50% krivnje snose roditelji. Ne opravdavam sajle i siljke, ali su ocito nekome digli zivac

VO
VolimNeVolim
17:19 13.08.2020.

Policijsko očitovanje je blago rečeno glulo. Pa mladič je poginuo...ocekivao sam detalj da li je pocinio samoubojstvo, netno ubojstvo ili se pak radi o nesretnom slučaju a umjesto toga navode da su izvjestili Odvjetništvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije