Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnik u strahu za život

Policija riješila slučaj podmetanja eksploziva u BMW, prijavljen 31-godišnjak

Ivica Ivić pokazuje gdje mu je podmetnut eksploziv
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/7
29.08.2019.
u 11:37

Ivica Ivić, vlasnik Ivić Carsa koji je našao eksploziv u svom autu, tvrdi da su mu već ranije slali prijeteće poruke i ubili brata Stipana te da se boji za život

Riješen je slučaj podmetanja eksploziva u automobil u Susedgradu u Zagrebu, izvijestila je danas PU zagrebačka. Osumnjičeni 31-godišnjak je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Ivica Ivić, vlasnik Ivić Carsa koji je našao eksploziv u svom autu, tvrdi da su mu već ranije slali prijeteće poruke i ubili brata Stipana te da se boji za život.

Ivica Ivić pokazuje gdje mu je podmetnut eksploziv
1/7

Kako navodi policija, sumnja se da je osumnjičeni 31-godišnjak, s namjerom da podmetanjem eksploziva kod oštećenog 37-godišnjaka izazove uznemirenost i strah za njegov život i život njegove obitelji, tijekom srpnja došao do poduzeća koje se bavi popravkom i servisom osobnih automobila na području Zagreba. Sumnja se da je ušao u otvoreno dvorište u kojem se nalazilo više osobnih automobila, između kojih je bio i osobni automobil marke BMW koji je u vlasništvu tvrtke oštećenog, prišao osobnom automobilu i u stražnji prtljažni prostor, ispod tapecirane podloge, odložio pakiranje plastičnog eksploziva sveukupne mase 2,5 kg. 

Na temelju naloga Županijskog suda u Rijeci i Zagrebu, na području Zagreba i Crikvenice obavljeno je više pretraga domova i osobnog automobila kojima se koristi osumnjičeni te je pronađen jedan pištolj marke Walther s pripadajućim spremnikom i streljivom, mobitel i manja količina droge.

PU zagrebačka istraživanje je dovršila u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave primorsko-goranske.

Moja je majka na samrti od brige, jer joj je jedan sin ubijen, a drugom prijete. Bojim se za živote svoje i bratove djece, ali i djece koja dolaze na trening u moj kick boks klub. Pa da je ovo što je bilo u automobilu eksplodiralo u mojoj ulici, pola kvarta više ne bi bilo. I mislim da oni koji stoje iza ovoga neće stati jer oni ne biraju sredstva, što sam rekao i policiji – rekao je ranije Ivica Ivić za Večernji list.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:55 29.08.2019.

Nisi ni ti cvijeće.

RO
Romeo007
15:30 29.08.2019.

Sve se vraca kada tada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije