Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Policija raspisala potragu za dilerom Nikolom Pilatićem iz BiH

heroin
Arhiv VL/Reuters
10.01.2010.
u 11:52

Jozo Tešija (41) uhićen je 30. prosinca na izlazu s autoceste u Dugopolju s pola kilograma heroina, a policija sumnja da je drogu kupovao od Nikole Pilatića (46) iz Ljubuškog

SPLIT - Jozo Tešija (41) uhićen je 30. prosinca u taksiju na izlazu s autoceste u Dugopolju s pola kilograma heroina, a policija je prije dva dana raspisala potragu za Nikolom Pilatićem (46) zvanim Niki iz Ljubuškog jer sumnjaju da je Jozo od njega kupovao drogu.

Pilatić, koji je 90-ih godina prijavljivan zbog otmice, nedozvoljenog držanja oružja i prebacivanja ljudi preko granice je drogu iz BiH prokrijumčario u Hrvatsku preko ilegalnog prijelaza kod Vrgorca.

Tešija je od njega kupovao najmanje po pola kilograma heroina i kilogram speeda koje je prepakiravao u manje pakete od 10 do 50 grama. Heroin je prodavao za 400 kuna po gramu, a speed za 200 kuna po gramu.

Ključne riječi

Komentara 3

UD
udrimuski
13:21 10.01.2010.

eno ga ceka u redu za glasanje

OB
-obrisani-
12:58 10.01.2010.

Jozo i Nikola! Pa, neka mi onda, netko spomene da je \"Bratstvo i jedinstvo\" nestalo.Suradnja na nivou,kud ćeš više!

OB
-obrisani-
22:36 10.01.2010.

Eto ,pa zar i to veliki rvatina koji je glaso za rvacku? Hebote, pa sve kriminalac do kriminalca da se čak i u ZG-u osjećam kao u sred BiH, em nekulturno, em neznaju hrvatski, em bahato, a i uostalom šta očekivati od njih kad im treba barem 200 godina da se priviknu s opanka na cipele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije