Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Našli ju nakon sat vremena

Policija pronašla vozačicu (72) koja je u Šibeniku srušila majku s dvoje djece pa pobjegla!

Policija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
04.03.2017.
u 13:51

Kako su očevidci događaja zapisali registraciju Pola, vozačicu koja je zbog neprilagođene brzine srušila pješakinju pronašli smo oko sat vremena nakon nesreće, rekla je glasnogovornica policije Marica Kosor.

 Policija je pronašla 72-godišnju vozačicu koja je u petak navečer na pješačkom prijelazu u središtu Šibenika srušila 27-godišnju ženu s dvoje djece i zatim pobjegla s mjesta nesreće, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

Kako su očevidci događaja zapisali registraciju Pola, vozačicu koja je zbog neprilagođene brzine srušila pješakinju pronašli smo oko sat vremena nakon nesreće, rekla je glasnogovornica policije Marica Kosor.

>> Izišla iz Mercedesa provjeriti štetu pa je pregazio vlastiti automobil

Riječ je o 72-godišnjoj ženi protiv koje će biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće s teže ozlijeđenom osobom, a bijeg s mjesta nesreće je dodatna otegotna okolnost u tom postupku, dodaju u šibenskoj policiji.

Mlada žena je u petak navečer prelazila cestu na označenom pješačkom prijelazu držeći za ruku šestogodišnje dijete i gurajući kolica s jednogodišnjom bebom, kada je na nju naletjela vozačica koja se zbog prevelike brzine nije mogla pravodobno zaustaviti.

Srećom, djeca su prošla bez ozljeda, a majka je, doznaje se u policiji, puštena na kućnu njegu.

Ključne riječi

Komentara 5

TP
tugomir.pokas
17:53 04.03.2017.

Pješak je prije stupanja na zebru dužan isto tako pogledati i lijevo i desno da se ne "baca pod aut0" koji je možda na dva tri metra i neće se stići zaustaviti makar vozio i dozvoljenom brzinom. Može i pješakešak činiti prekršaj koji se zove nasilno ostvarivanje prava prvenstva. I pješak je dužan na oprez.O konkretnoj situaciji ne govorim jer neznam detalje.

ST
Startrack
15:57 04.03.2017.

Uvjek treba deset ociju otvorit kad prelazis cestu. Bilo zeleno ili pjesacki, nevjerovat nikom.

OS
osica
14:33 04.03.2017.

Joj, kakva sreća u u nesreći. Hvala Bogu. Želim im oporavak od ovog strašnog šoka, a "sta roj kazanu i oduzimanje vozačke trajno, još i "merđe ako nije za staro željezo, kao i vl....."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije