Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGAO SA SUDA

Policija nakon cjelodnevne potrage pronašla Čaletu kraj Poljuda i uhitila uz prisilu

Split: Potraga za odbjeglim ubojicom Branimirom Ćaletom
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
02.09.2020.
u 20:56

Kako se i pretpostavljalo, skrivao se na Turskoj kuli, a pronađen je između splitskog Brodogradilišta i trgovačkog centra "Lidl"

Odbjegli zatvorenik Branimir Čaleta, optužen za ubojstvo svoje trudne djevojke iz Ukrajine, uhićen je u srijedu oko 20,30 sati na području Poljuda, objavila je splitska policija. 

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Čaleta je oko podneva pobjegao pravosudnim policajcima prilikom ulaska u kombi, a nakon što je prethodno cijelo jutro proveo na sudu gdje mu se sudi za ubojstvo djevojke.Policija je za njim tragala više od osam sati, na terenu su bile brojne snage i psi tragači. Policija je blokirala ulaze i izlaze iz grada gdje se pregledavalo svako vozilo.

Foto: Policija

"Policajci su ga spriječili u daljnjem bijegu i uhićen je uz uporabu sredstava prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje). Muškarac je doveden u službene prostorije. Koristimo priliku zahvaliti svim građanima koji su danas tijekom dana zvali policiju i pružali informacije koje smo provjeravali na terenu", priopćeno je iz PU Splitsko-dalmatinske

Više o bjeguncu i kronologiji događanja pročitajte OVDJE

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
21:17 02.09.2020.

Malo mi smeta to što u zadnje vrime na Poljudu nitko ne pruža otpor 😕

Avatar drug Joža
drug Joža
23:39 02.09.2020.

Split ima više problema nego stanovnika

MO
modovisisajteMaraschino
06:47 03.09.2020.

Ajde konačno na Poljudu da pruže otpor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije