Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ŠUTI

Privedeno više osoba: Maloljetni sin HDZ-ovca podijelio 650 tisuća kuna iz očeva sefa?

interventna policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.05.2020.
u 11:18

Kako se doznaje ukradeni novac nestao je iz doma dotičnog političara te je prema svemu sudeći tim novcem kupljen motocikl kojeg je policija zaplijenila od pritvorenog 20-godišnjaka.

Član obitelji visoko pozicioniranog političara iz Šibenika umješan je u slučaj krađe poveće svote novaca zbog čega je tijekom ovog tjedna šibenska policija privela nekoliko ljudi.

Naime, policija je viđena u nekoliko navrata tijekom ovog tjedna u užem centru grada, pretražuju se stanovi te je do sada privedeno više ljudi. Policija zasad ne otkriva detalje o ovoj akciji. 

Slobodna Dalmacija piše da je riječ o maloljetnom sinu lokalnog HDZ-ovca koji je u obiteljskom sefu otkrio veliku količinu novca, navodno oko 650 tisuća kuna. Mladić je, prema informacijama lista, šakom i kapom dijelio desetke tisuća kuna svojim vršnjacima, a i onima malo starijima. Dužnosnik je jednog dana otkrio da u sefu nedostaje novac, a dječak je tvrdio da je žrtva iznude. Očito ne sumnjajući u njegove riječi, otac je sve prijavio policiji, koja je onda krenula u akciju pretrage stanova te je privela više osoba. 

Javio se i otac jednog od uhićenih koji je ispričao da mu je desetak interventnih policajaca u utorak navečer pretreslo stan nakon čega je uhićen njegov 20-godišnji sin, a policija mu je, iz za sada nepoznatih razloga, oduzela motocikl koji je nedavno kupio, piše ŠibenikIN

Kako se doznaje ukradeni novac nestao je iz doma dotičnog političara te je prema svemu sudeći tim novcem kupljen motocikl kojeg je policija zaplijenila od pritvorenog 20-godišnjaka. 

- Tražili su nekakav novac, ali ništa nisu našli. Navodno je moj sin kupio motor od ukradenog novca. I to novca kojega nije on ukrao, rekao je otac uhićenoga.

Ključne riječi

Komentara 36

DU
Deleted user
13:22 23.05.2020.

Treba imati muda pa objaviti imena...

Avatar Warded
Warded
12:10 23.05.2020.

I ne mogu vjerovat da je to sin političara!!!! Od kad to oni dijele kao Robin Hood?! Mora da ga je netko drugi napravio.

DU
Deleted user
13:17 23.05.2020.

Ahahaaaa, a pazi minusa. ovo mora da je dosla direktiva iz "centralnog komiteta" pa omladinci i omladinke, pardon, mladez hdz dezura na vecernjem i lupa minuse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije