Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Herman Vukušić

Policija privela muškarca zbog prijetnji psihijatru Vukušiću

Herman Vukušić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
09.01.2019.
u 16:15

Obrada muškarca iz Zagreba i dalje je u tijeku.

Jučerašnje gostovanje psihijatra Hermana Vukušića u RTL Direktu popratili su i mnogi sljedbenici zastupnika Ivana Pernara koji je na društvenim mrežama objavljivao da vitamin C može liječiti kašalj ili gripu. Prijetnju koja je glasila: "Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana" odmah je prijavio policiji.

A danas je, kako prenosi 24 sata, uhićen muškarac za kojeg se sumnja da je prijetio psihijatru. Obrada je u tijeku, a nakon što se obavi znat će se više o slučaju. Prema neslužbenim informacija muškarac je s područja Zagreba. 

Ključne riječi

Komentara 12

DY
dynasty1402
16:42 09.01.2019.

Pernar.....cisti psihijatrijski slučaj.... u Vrapče s njime pod HITNO.....

Avatar Urbani
Urbani
17:11 09.01.2019.

Pernarovci se osilili, to je za ustanovu zatvorenog tipa!

KO
kold
17:52 09.01.2019.

Koji je to muškarac ovog Đakića objavljujete sa slikom i lancima a ovom mamlazu ni ime ne spominjete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije