Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazivala ih

Policija privela bjegunku nakon poruke 'uhvati me ako možeš'

wanda podgurski
Fox News 5 screenshot
10.07.2013.
u 09:35

Potraga za 60-godišnjom prevaranticom, koja je novac osiguravajućih kuća nezaklonito spremala u džep pretvarajući se da je invalid, započela je u siječnju nakon što se okrivljena nije pojavila na sudu.

Prevaranticu i bjegunku, koja se tereti za prijevaru tešku gotovo 650.000 dolara, uhitila je policija nakon što se sama odala porukom na Twitteru.

Wanda Podgurski šestomjesečni život bjegunke okončala je vlastitom nepromišljenošću, javlja Huffington post. Naime, prevarantica je na svom Twitter-profilu ostavila poruku ''uhvati me ako možeš'' nakon koje joj je američka policija ušla u trag te je 4. srpnja uhitila u Rosarito Beachu u Meksiku.

Potraga za 60-godišnjom Podgurski, koja je novac osiguravajućih kuća nezaklonito spremala u džep pretvarajući se da je invalid, započela je u siječnju nakon što se okrivljena nije pojavila na sudu. Pobjegla je u meksičko odmaralište 24 kilometra udaljeno od San Diega, a dok se ''igrala'' ostavljajući poruke na Twitteru, sud ju je u odsutnosti osudio na 20 godina zatvora. No to nije sve. Wanda mora platiti i kaznu od milijun dolara!

>>Britanski narkobos uhićen gol nakon 13 godina bijega

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije