Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Policija potvrdila: U štaglju pronađeno tijelo nestale 28-godišnjakinje

Varaždin: Jedna osoba smrtno stradala u požaru napuštene kuće
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
14.03.2021.
u 12:43

Nestanak je jučer policiji prijavio suprug koji ju je u petak ujutro dovezao na posao u Varaždin

Policija je i služebeno danas potvrdila da je jučer oko 17 sati u štaglju u Optujskoj ulici u Varaždinu pronađeno tijelo 28-godišnje ženske osobe čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi varaždinskoj u petak 12. ožujka.

- Smrt je konstatirao liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Tijelo nesretne žene prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se temeljem naloga mrtvozornice, obaviti obdukcija - navodi Marina Kolarić, glasnogovornica PU varaždinske.

Nestanak je jučer policiji prijavio suprug koji ju je u petak ujutro dovezao na posao u Varaždin, no nije se pojavila na radnom mjestu. Sumnja se na samoubojstvo. 

Komentara 18

ČS
Čuvaj se senjske ruke
14:48 14.03.2021.

Nevjerojatno je koliko ima pametnjakovića koji ocjenjuju druge, osobito u ovakvim situacijama. Slažem se, nek se sada jave, kak veli Orlando.

OR
=orlando=
13:14 14.03.2021.

Nek se sad jave svi oni koji su jučer pisali da je pobjegla sa drugim.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
16:37 14.03.2021.

Tko zna što je... možda je bila depresivna..možda je otkrila neizlječivu bolest..možda ovo možda ono.. jedno je sigurno, život joj nije imao smisla i nije vidjela izlaz, nažalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije