Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U pritvoru

Policija podnijela kaznenu prijavu protiv oca koji je brutalno pretukao kćer

nasilje
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL, ilustracija
19.02.2019.
u 17:13

Nakon dovršenog kriminalističko istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom koji je brutalno pretukao 14-godišnju kćer.

Osnovano se sumnja da je počinio kazneno djelo „tjelesna ozljeda“  i „povreda djetetovih prava“ na štetu kćerke i kazneno djelo „povreda djetetovih prava“ na štetu sina, priopćio je PUZ.

Nakon dovršenog kriminalističko istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu podnijeta je kaznena prijava. Više informacija nisu željeli otkrivati zbog zaštite identiteta djece.

Inače, otac je bivši specijalac Alfi, a kćer je pretukao dok je njezina majka ležala u bolnici nakon operacije. Djevojčica je završila u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj gdje čeka neurološku obradu.

Komentara 2

BI
Biouskoli91
20:45 19.02.2019.

Super. A tko ce dobiti prijavu sto su ignorirali pozive majke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije