Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAST ILEGALNIH PRELAZAKA
Povratak na članak

Policija: Ovo su županije koje se nalaze na migrantskoj ruti

Zbog ilegalnog ulaska u Hrvatsku, od 1. siječnja do 31. ožujka ove godine ukupno su vraćene u readmisijskom postupku 294 osobe

Komentari 7

GO
goran2hr
13:42 20.04.2018.

Osobama kojima je dužnost štititi hrvatsku granicu, a nisu to u stanju dati otkaze. Podići žilet žicu, granicu čuvati kako je red, ilegalne imigrante u zatvor, a potom deportacija u Siriju. Ilegalni imigranti su oportunisti i kada bi znali kakva je procedura u RH, zabilazili bi nas u širokom luku. Uvesti velike kazne za krijumčare ljudi. Odbiti EU kvote za prihvat ilegalnih imigranata.

VL
LU
lunar777
11:50 20.04.2018.

Treba početi dizati ograde u kombinaciji sa termovizijom i kamerama.

VL
RI
rightside
11:20 20.04.2018.

ma bravo,, ova nasa policija sve zna,, no ono sta bi trebala, to ne radi,,znaci, koliko se ja sjecam u hrvatskim zakonima pise da nisu dozvoljeni ilegalni ulazi u drzavu,bilo kojom rutom,,znaci, policija bi te i takve sve redom trebalaa pohvatat i vracat preko granice,,a ne samo kad nalete na njih negdje u sred drzave,,dok god se zna da se moze proci bez problema, da nema sankcija za prekrsitelje, dotle ce se i ovi trudit ilegalno prelazit granicu,,dakle, primit se posla,,ne razmisljat samo o ministarskoj fotelji i sta ce bit kad plenkovic ode,,

VL
DU
Deleted user
11:29 20.04.2018.

Jesenti milu bigulicu, ne postoje nikakvi "Afganistanci", nego Afganci. U brojnim azijskim jezicima riječ "stan" znači "država", pa imenica Afganistan doslovce znači "država Afganaca" ili "afganska država". Isti je slučaj i s nazivima država Kazahstan, Uzbekistian, Turkmenistan, Tadžikistan itd. uu kojima žive Kazasi, Uzbeci, Turkmeni, Tadžici, a ne nikakvi "Kazahstanci", "Uzbekistanci", "Turkmenistanci" ili "Tadžikistanci", kako se to čini neukomu HINA-inu osoblju koje se u tu državnu izvještajnu agenciju doteplo tko zna odakle i po tko zna kakvim kriterijima. Žalosno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.