Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠEN OČEVID

Policija otkrila uzrok požara skladišta u Sesvetama

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/26
11.11.2020.
u 15:32

Tijekom gašenja jedan je vatrogasac lakše ozlijeđen

Požar koji je u utorak izbio u skladištu u Sesvetama izazvao je najvjerojatnije kvar rasvjetnog tijela, utvrdila je očevidom zagrebačka policija.

Požar su ugasili vatrogasci i nije bilo ozljeđenih osoba, rekli su u srijedu u policiji, navodeći da je riječ u objektu na Industrijskoj cesti u kojem posluju tri poduzeća.

>> FOTO Buknulo skladište u Sesvetama: 'Čuli smo glasan prasak i odjednom se pojavio crni dim'

1/26

Gradski ured za upravljanje u hitnim situacijama izvijestio je jučer da je plamen zahvatio 50 posto objekta površine 600 metara četvornih pri čemu su gorjele plastične igračke i cvijeće te da je tijekom gašenja jedan vatrogasac lakše ozlijeđen.

Požar je lokaliziran oko podneva sat nakon što je planula vatra.

>> VIDEO Požar u Sesvetama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije