Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dovršeno kriminalističko istraživanje

Policija otkrila tko je zapalio automobil kontroverznom poduzetniku

Foto: Zagrebačka policija
1/3
13.12.2018.
u 13:52

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je Općinskom državnom odvjetništvu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom i 25-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, sumnja se da su 7. studenoga 2018. oko 18 sati na Trnju, na križanju ulica Prisavlje i Rugvičke, zapalili osobni automobil marke Mercedes, GLE 350 AMG njemačkih nacionalnih oznaka u vlasništvu 48 godišnjaka.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski su službenici temeljem naloga Suca istrage Županijskog suda u Zagrebu proveli više pretraga domova i drugih prostora te prijevoznih sredstava koje koriste osumnjičeni, a pri tome su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji ih povezuju s počinjenjem ovog kaznenog djela.

Materijalna šteta veća je od 300.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je Općinskom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 12

IP
info_punkt
18:38 13.12.2018.

za neupućene, kratki rječnik suvremenog slenga: "kontroverzni poduzetnik"=kriminalac, "starleta, hostesa"=prostitutka

GV
golub Vaso
15:48 13.12.2018.

čime se bavi poduzetnik

PH
Petarstijena-HR
14:15 13.12.2018.

Dajte ime i prezime dvojice idiota....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije