Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Mir i dobro

Policija oduzela veću količinu petardi i pirotehnike

petarde
26.12.2010.
u 19:49

Rekorder je vozač kojem je policija u prtljažniku pronašla 568 komada pirotehničkih sredstava

SPLIT – Posljednjih je dana na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske u akciji Mir i dobro oduzeto više petardi, baklji, streljiva i drugih pirotehničkih sredstava. U Splitu je jednome malodobniku oduzeta 51 petarda i jedna signalna baklja.

Drugom je malodobniku oduzeta jedna pirotehnička "granata" trećeg razreda, a jednu je prethodno aktivirao. Također u Splitu, 28-godišnjak je pri zaticanju predao vatreno oružje i 6 komada pripadajućeg streljiva koje je nezakonito posjedovao.

Na graničnom prijelazu Vinjani Donji u 22-godišnjaka pronađeno je i oduzeto 50 metaka za lovačku pušku, a malodobniku je oduzeto 100 petardi i 4 topovska udara.

U Zagvozdu zaustavljen je mercedes kojim je upravljao 33-godišnjak. Pregledom vozila u prtljažniku pronađena je vrećica u kojoj se nalazilo 568 različitih komada pirotehničkih sredstava. Policija ima evidentirano i jedno ozljeđivanje petardom. Pri bacanju petardi u Splitu se ozlijedilo dijete.

Akcija se nastavlja. 

Ključne riječi

Komentara 2

LJ
Lastan_Jr
12:51 27.12.2010.

AKCIJA MIR I DOBRO....ha ha ha ha...tko to smislja???? :-)

AN
Antiša
21:15 27.12.2010.

Kako su smjeli otvoriti prtljažnik bez sudskoga naloga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije