Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13 osoba poginulo

Objavili snimku iz autobusa koja je otkrila uzrok stravične nesreće

prometna nesreća
Foto: Screenshot
1/2
02.11.2018.
u 11:55

Nesreća se dogodila u kineskoj pokrajini Chongqing u nedjelju ujutro, a sada je otkriveno zbog čega je autobus sletio s mosta u rijeku

Svađa između jedne putnice i vozača razlog je stravične prometne nesreće u kojoj je autobus s mosta sletio u rijeku Jangce, izvijestila je kineska policija.

Nesreća se dogodila u pokrajini Chongqing u nedjelju ujutro, a 13 osoba je poginulo te se dvije smatraju nestalima.

Policija je sada objavila snimku nadzorne kamere iz autobusa na kojoj se vidi kako se putnica svađa s vozačem. U jednom trenutku putnica ga je počela udarati, a on joj je uzvratio nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom te probio ogradu mosta i sletio u rijeku.

Autobus je u srijedu tijekom noći izvučen iz rijeke s 80 metara dubine te su u njemu identificirana tijela 13 osoba, a za dvije osobe se još traga.

Putnica je vozača napala jer je bila ljutita što nije zaustavio autobus na njezinoj stanici.

Komentara 9

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:38 02.11.2018.

pa ti imaj s babetinom posla...

TO
Toni70
13:31 02.11.2018.

Vozač nije dobro Izučen što je raditi u tome momentu fizičkog napada na vozača autobusa u vožnji od strane putnika .To bi trebao svaki od njih da je obučen u školovanju i odgovarajuće naoružan ... Kao Pilot u Avionu ....Kod...Kod napada oma na kočnicu i sa strane pripremljenu metalnu šipku palicu uzimaš u dvije ruke i sa njome i ubijaš napadača u samoobrani . Time spasiš svoj život i živote svih ostalih putnika u Autobusu ali kako vidimo i ranjavanje drugih nesretnih učesnika u prometu ..................

IL
ilijan
13:45 02.11.2018.

Strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije