Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE POMOĆ JAVNOSTI

Policija objavila slike muškarca kojeg traže: Jeste li ga vidjeli?

Foto: PU zagrebačka
1/3
15.05.2020.
u 22:04

Ukoliko imate informacije o nepoznatom muškarcu, možete se javiti policiji i putem maila.

PU zagrebačka objavila je fotografiju muškarca kojeg traže i za kojeg vjeruju da ima saznanja o nepoznatom počinitelju koji je počinio kazneno djelo "Oštećenje tuđe stvari“ na štetu vjerskog objekta 23.ožujka 2020. godine oko 22 sata u Gavellinoj ulici. 

- Nepoznati je muškarac starosti oko 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visine oko 180 cm, tada je bio obučen u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i donji tamni dio trenirke, sivu vunenu kapu, bijele tenisice s crnim ruksakom na leđima - navode iz policije. 

Napominju ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivaju ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili im se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr

Ključne riječi

Komentara 1

NL
ne__lupetaj
08:12 17.05.2020.

Isti Serenader.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije