Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA U ZAGREBU

Policija objavila nove informacije: Biciklistu je bilo crveno svjetlo na semaforu

Zagreb: U prometnoj nesreći motora i bicikla stradale dvije osobe
Foto: Pixsell/PIXSELL
1/6
23.06.2021.
u 15:03

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja nadležnom državom odvjetništvu dostaviti će se Posebno izvješće o utvrđenom - javlja PU zagrebačka.

Zagrebačka policija objavila je dodatne informacije vezane uz tešku prometnu nesreću u kojoj su u nedjelju život izgubili 68-godišnji biciklist i 24-godišnji vozač motocikla. Policija javlja kako je biciklist prelazi pješački prijelaz u trenutku kada mu je bilo upaljeno crveno svjetlo.

- U nastavku provođenja kriminalističkog istraživanja, kroz uvid u dostupne i do sada prikupljene relevantne činjenice bitne za utvrđivanje okolnosti ove teške prometne nesreće, uvidom u snimku kojom raspolaže policija, nedvojbeno je  utvrđeno da je u samom trenutku nesreće 68-godišnji biciklist prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza u trenutku dok je za njegov smjer kretanja u tom dijelu bilo upaljeno crveno svjetlo. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u smislu prikupljanja dodatnih činjenica kroz razgovore sa svjedocima-očevicima te dodatna vještačenja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti koje su za posljedicu imale dvije smrtno stradale osobe u prometu.  

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja nadležnom državom odvjetništvu dostaviti će se Posebno izvješće o utvrđenom - javlja PU zagrebačka.

Komentara 69

VE
Ventilator2
15:23 23.06.2021.

Nebu dobro dokle god policija ne počne i bicikliste i njihovo neodgovorno ponašanje kažnjavati

GA
GandalfovBrat
15:33 23.06.2021.

čudi me da nema ovoga više pogotovo kada su u pitanju vrli glovaši, woltaši i ostali

ZA
ZatvaracNgoPipa
17:23 23.06.2021.

Obojica su kriva, ali prije svega rekao bih da je svaki od njih sam kriv za svoju smrt, a nikako drugačije - biciklist si je sam kriv jer je prelazio na crveno i nije dodatno dobro pogledao, motorist si je sam kriv jer je vozio kao psihopat debelo iznad 60 koliko je tamo ograničenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije