Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji

'Zagreb je siguran, ovo nije sukob između romskih obitelji nego dvije osobe'

Očevid u Ulici grada Vukovara
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
Autori: Hina, Vecernji list
22.09.2018.
u 12:54

Policija traga za trećom osobom koja je u bijegu

Policija se danas priopćenjem oglasila o jučerašnjoj pucnjavi kod križanja Vukovarske i Držićeve u Zagrebu.

U sukobu, koji se dogodio u petak oko 20,40 sati, sudjelovale su tri osobe, državljani Republike Hrvatske, no s prebivalištem u Mađarskoj, rekao je zamjenik načelnika PUZ-a Dubravko Teur na današnjoj konferenciji za medije na kojoj je istaknuo i kako je do sukoba došlo između dvije osobe, od ranije poznatih policiji, zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa. Policija traga za trećom osobom koja je u bijegu. 

- Vjerojatno će se ubrzo realizirati njegovo uhićenje - rekao je Teur. Teur je naglasio da ovo nije sukob između romskih obitelji nego sukob dvije osobe.

Pogledajte video izjave Dubravka Teura:

U pucnjavi na raskrižju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u petak navečer, teško je ozlijeđen 30 godišnjak koji je sam potražio liječničku pomoć, dok je 32-godišnjak koji je na njega pucao doveden na kriminalističko istraživanje, priopćila je danas policija, koja tu pucnjavu ne povezuje s nedavnim obračunom dviju obitelji u Vukomercu.

Pogledajte video s mjesta pucnjave:

Sudionici sukoba na raskrižje su došli s dva osobna vozila, iz onog marke Seat bosanskih oznaka 32-godišnjak je iz vatrenog oružja teško ozlijedio 30-godišnjaka koji se dovezao vozilom marke Audi mađarskih nacionalnih oznaka.

Ozlijeđeni 30-godišnjak sam je potražio liječničku pomoć u Klinici za traumatologiju, a 32-godišnjak je u službenim prostorijama na kriminalističkom istraživanju.

"Zagreb je siguran grad"

Zamjenik načelnika PUZ-a Dubravko Teur naglasio je kako je Zagreb definitivno siguran grad, a tome u prilog ide, tvrdi, i statistika koja pokazuje da je u osam mjeseci ove godine zabilježn pad teških kaznenih djela ubojstava za 50 posto, ali i broj drugih kaznenih djela na području PU zagrebačke. 

Pogledajte video s mjesta pucnjave:

Ključne riječi

Komentara 67

MU
Muncimir
11:10 22.09.2018.

Šta reći za “narod” koji kroz stoljeća njeguje dogmu nerada, lopovluka, sakaćenja vlastite djece i druge perverzije i brutalnosti? “Narod” koji namjerno i rado živi na margini društva? Koji zahtjeva sva manjinska prava a obveza nema? Koliko vrijedi jedan Orban? Neprocijenivo!

Avatar gordi
gordi
11:01 22.09.2018.

inaće ne podržavam Slovence ali oni su cigane protjerali i svaka im čast na tome...tako trebamo i mi prije nego pogine netko nedužan čiji će grijeh biti samo što je išao sa posla ili po djete u vrtić i našao se na tome mjestu...deportacija odmah

PU
Pukovnik
11:00 22.09.2018.

Vidi se da tu fali jedan dobar šerif!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije