Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu li prevelika?

Policija objavila fotografiju sumnjivca, no svi pričaju samo o jednom detalju

pljačkaš
Foto: Thinkstock
1/2
03.04.2018.
u 18:19

Muškarac s fotografije opljačkao je ženu u 40-ima koja je policiji dala njegov opis, no mnogi se pitaju je li on točan

Policija iz engleskog Warwickshirea na svojim internetskim stranicama i društvenim mrežama objavila je elektronski crtež muškarca osumnjičenog za pljačku, no svi su primijetili smo jedno.

Dvojica muškaraca upala su u stan žene u 40-ima i dok ju je jedan zapričavao, drugi je pretražio stan i ukrao veću količinu novca. Pokradena žena policiji je dala opis jednog pljačkaša, a slika razbojnika velikom brzinom potom se proširila internetom.

Muškarac na crtežu, naime, ima izrazito velika usta, što nije promaknulo nikome pa su odmah počeli zbijati šale i usporedbe. Dok jedne podsjeća na Grua iz poznatog animiranog filma Despicable Me, drugima je razbojnik isti Rylan Clark, poznata osoba s britanske televizije s prepoznatljivim osmjehom.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
20:09 03.04.2018.

sef sdpa

Avatar Chupacabra
Chupacabra
20:45 03.04.2018.

Mrak Sataraš

DH
dalibor.hren
18:56 03.04.2018.

Ova s kapom je Peđa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije