Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Bjelovara

Policija objavila detalje tragične nesreće: Autom prešao na suprotni trak, poginuli muškarac i žena

U prometnoj nesreći kod Bjelovara poginule su dvije osobe, sudarili su se automobil i kamion
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/8
15.04.2021.
u 19:52

Naložena je obdukcija tijela poginulih osoba te su poduzete i ostale potrebne radnje radi utvrđenja svih okolnosti ovog događaja

Bjelovarska policija je završila očevid na mjestu teške nesreće koja se dogodila danas oko 7.35 sati. Kako navode u izvješću, 72-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom marke Opel Astra bjelovarskih registarskih oznaka, a kretao se bjelovarskom Sjevernom obilaznicom u smjeru Kupinovca. Iz zasad neutvrđenih razloga, vozilom je prešao na suprotni prometni trak i prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio teretnog automobila marke Mercedes koprivničkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnji vozač.

Nakon sudara osobni automobil je sletio na zemljanu površinu uz južni rub kolnika, a teretni automobil se zanio po kolniku i prednjim dijelom sletio s kolnika na zemljanu površinu također uz južni rub kolnika. Uslijed sudara, ostaci osobnog automobila su oštetila teretni automobil s priključnim vozilom riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 55-godišnji vozač, a koji se kretao iza osobnog automobila. Na mjestu događaja su smrtno stradali 72-godišnji vozač i 50-godišnja putnica iz osobnog automobila.

Očevidom na mjestu događaja je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika ove policijske uprave. Naložena je obdukcija tijela poginulih osoba te su poduzete i ostale potrebne radnje radi utvrđenja svih okolnosti ovog događaja.

Dionica državne ceste D-28 bila je zatvorena za sav promet u vremenu od 7.40 sati do 14.45 sati te se promet odvijao zaobilaznim pravcima.

Ključne riječi

Komentara 3

ZP
Zabranjen pristup
20:23 15.04.2021.

Ta Astra je stvarno kobna kako god gledali

IK
ivan.katic57
09:00 16.04.2021.

Svaka nesreca je kobna nije bitna marka automobila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije