Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI IZ AUTOMOBILA

Policija objavila detalje stravične nesreće kod Šibenika: Poginuo 20-godišnjak, dvoje životno ugroženo

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/11
01.12.2020.
u 09:51

O ovoj prometnoj nesreći biti će izviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku - istakli su iz šibenske policije.

 U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se u 06,10 sati dogodila na državnoj cesti D8 smrtno je stradao 20-godišnjak dok su 20-godišnjak i 24-godišnjak zadobili teške po život opasne tjelesne ozljede.

- Očevidom kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku je utvrđeno da je za sada neutvrđena osoba od trojice navedenih upravljala osobnim automobilom „Renault“ šibenskih registarskih oznaka, krećući se državnom cestom D8 iz smjera Šibenika u smjeru Vodica nije se za kretanje koristila sredinom obilježene prometne trake već vozilom prelazi na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, nakon čega vozilo silazi sa kolnika i kreće se po zemljano-travnatoj površini  te svojim prednjim dijelom udara u uzdignutu kameno-zemljanu hrpu. Nakon toga vozilo se od iste odbija i višestruko prevrće uslijed čega iz njega ispadaju sve tri osobe, a vozilo se zaustavlja na kotačima van kolnika. 

1/8

Na mjestu nesreće smrtno je stradao 20-godišnjak dok su 20-godišnjak i 24-godišnjak s teškim po život opasnim tjelesnim ozljedama prebačeni na liječenje u Opću bolnicu Šibenik.

O ovoj prometnoj nesreći biti će izviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku - istakli su iz šibenske policije. 

Komentara 6

DU
Deleted user
10:15 01.12.2020.

U svakom autu mlađem od 50 godina su ugrađeni sigurnosni pojasevi kojima je svrha da ti sačuvaju živu glavu ako udariš u pokretnu ili nepokretnu prepreku, ili ako se prevrćeš. Ako si vezan-ne ispadneš iz vozila.

DU
Deleted user
10:36 01.12.2020.

"- Očevidom kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku je utvrđeno da je za sada neutvrđena osoba od trojice navedenih upravljala osobnim automobilom „Renault“ šibenskih registarskih oznaka, krećući se državnom cestom D8 iz smjera Šibenika u smjeru Vodica nije se za kretanje koristila sredinom obilježene prometne trake već vozilom prelazi na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, nakon čega vozilo silazi sa kolnika i kreće se po zemljano-travnatoj površini te svojim prednjim dijelom udara u uzdignutu kameno-zemljanu hrpu." E, ovo se zove slozena recenica. Sta je autor htjeo reci, mislim da niti on sam ne zna. Bravo, bravo

Avatar patkovic
patkovic
10:27 01.12.2020.

onaj što je odšetao više se ne spominje , da nije vasa nazvao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije