Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD GAREŠNICE
Povratak na članak

Policija objavila detalje: Poginula dva putnika u sanitetskom vozilu

To su osma i deveta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području županije, kazali su iz policije

Komentari 5

VE
verrmaj
08:45 30.06.2020.

U ovakovim tragicnim nesrecama uvjek je kriv ljudski faktor , jedno ne trba zaboraviti da vozaci sanitetskih vozila daruvarske hitne voze kao da su na trkama F-1 . Mene su jednom prilikom vozili u pakrac nije bilo hitnosti ,mogu reci da sam se drzao i rukama i zubima u voznji da se nebi nasao na podu u sanitetu!!

VL
Avatar comparator
comparator
02:17 30.06.2020.

Znam taj prijevoj ! Opasan je kao i sve ovakve ceste gdje znakovi stvarno život znače !

VL
FE
fefellerunt
22:48 29.06.2020.

Nekad nije mogao svatko voziti sanitetsko vozilo , kao n iteretna, a danas je bitno samo tko ima kakvu vezu., ipak je to državno korito dobra plaća za malo rada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.