Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA OZLIJEĐENA

Policija objavila detalje o pucnjavi u Trogiru: Otkriveno tko je prvi 'potegnuo pištolj'

Policija/Ilustracija
Ivo Čagalj/PIXSELL
01.11.2018.
u 22:20

Osim kaznene prijave, protiv 40-godišnjaka se podnosi i Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o oružju - stoji u priopćenju.

Splitska policija dovršila je kriminalističko istraživanje vezano uz pucnjavu koja se dogodila u srijedu u Trogiru gdje je ozlijeđen 40-godišnjak.

- Utvrđena je sumnja da je navedene prigode 45-godišnjak vatrenim oružjem (pištoljem) počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju na štetu 40-godišnjaka, zbog čega je protiv njega podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu - stoji u priopćenju.

No, kaznena prijava je podnesena i protiv 40-godišnjaka jer je utvrđeno da je tijekom verbalnog sukoba potegnuo pištolj i ispalio hitac prema 45-godišnjaku nakon čega je on ozlijeđen.

- Osim kaznene prijave, protiv 40-godišnjaka se podnosi i Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o oružju - stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 10

AR
Artukovic
00:56 02.11.2018.

Ponasate se ko da su maloljetnici.Pa gdje su imena i prezimena? Ili se to mozda nesmije znati?

SP
Sveti_pećinski
23:00 01.11.2018.

Billy the Kid je bio brži, a šerif će mu sad opaliti kaznenu prijavu.

PR
prajdali100
00:12 02.11.2018.

Koja godina Golog otoka i izašao bi kao nov.Namjerno karikiram ali što nam se ovo događa ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije