Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUKTINJA U LOŠINJU

Policija objavila detalje nakon požara u kojem je izgorjelo 10-ak vozila

Vatrogasci Lošinj
24.07.2021.
u 14:19

"Do požara je došlo zbog tehničkog kvara na osobnom vozilu marke „Škoda“, riječkih registracijskih oznaka, koje je bilo parkirano na parkiralištu Studenčić", navodi policija

Primorsko-goranska policija izvijestila je da je završen očevid požara koji je u srijedu, 21. srpnja, buknuo na parkiralištima predjela Liski i Studenčić u Malom Lošinju gdje je zahvatio 11 osobnih vozila i raslinje. Navode da u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba te da su ga ugasili vatrogasci JVP Mali Lošinj.

"Očevidom je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika i utvrđeno je da je uzrok požara tehnički čimbenik. Do požara je došlo oko 15.30 sati zbog tehničkog kvara na osobnom vozilu marke „Škoda“, riječkih registracijskih oznaka, koje je bilo parkirano na parkiralištu Studenčić te je u potpunosti izgorjelo. Osim njega, u požaru su izgorjela još dva osobna vozila, a jedno osobno vozilo je oštećeno, kao i motocikl.

Na parkiralištu Liski je pak u potpunosti izgorjelo šest osobnih vozila. Požarom su oštećeni vlasnici vozila-hrvatski i strani državljani i ukupna materijalna šteta procjenjuje se na više stotina tisuća kuna. O svim dosad prikupljenim činjenicama i dokazima općinskom državnom odvjetništvu se dostavlja opće posebno izvješće, a kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti ovih događaja", priopćili su iz policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije