Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Susedgradu

Policija objavila detalje: Na Porscheu je bilo više eksplozivnih naprava

Zagreb: Policija deaktivirala bombu na automobilu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
12.05.2020.
u 12:53

Kriminalističko je istraživanje u tijeku s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja

Zagrebačka policija objavila je detalje drame koja se odvijala u ponedjeljak u Susedgradu u Škorpikovoj ulici, gdje su mehaničari na Porscheu njemačkih registracijskih oznaka pronašli sumnjivu napravu. Policija je odmah izašla na teren, evakuirala servis i utvrdila da je riječ o eksplozivnoj napravi. Prema današnjem priopćenju, na automobilu je pronađeno nekoliko eksplozivnih naprava.

"Jučer, 11. svibnja oko 12 sati u Susedgradu u Škorpikovoj ulici, u autoservisu, na osobnom automobilu marke Porsche stranih registracijskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Njemačke koji koristi 43-godišnjak, prilikom pregleda automobila zaposlenici su pronašli eksplozivne naprave.

Odmah po dojavi policiji na sumnju u eksplozivne naprave, na mjesto događaja došli su policijski službenici te ih deaktivirali. Tako je uklonjena opasnost za građane i zaposlenike. Kriminalističko je istraživanje u tijeku s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja", priopćili su iz policije.

Ključne riječi

Komentara 3

VL
vlada1
13:55 12.05.2020.

Lik se sigurno bavi humanitarnim radom

Avatar Osvetnik_Ernesta_Fulira
Osvetnik_Ernesta_Fulira
14:16 12.05.2020.

Ne bi li možda objavili o kojem se gospodinu radi, čime se bavi i je li možda kome štogod dužan ili je sa kime u sporu ? Ah da, to nije bitno....

DU
Deleted user
13:10 12.05.2020.

Kupio si je život ili je bila samo poruka bez namjere ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije