Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Policija objavila detalje jučerašnje drame u školi, muškarac prijavljen zbog prijetnje

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/3
06.03.2021.
u 11:08

Sisačka policija objavila je rezultate provedenog kriminalističkog istraživanja vezano uz jučerašnji događaj u Strukovnoj školi Sisak kojeg je izazvao 34-godišnji Siniša Š. iz Siska.

Sisačka policija objavila je rezultate provedenog kriminalističkog istraživanja vezano uz jučerašnji događaj u Strukovnoj školi Sisak kojeg je izazvao 34-godišnji Siniša Š. iz Siska.



Policija ga sumnjiči da je u petak, oko 12 sati, pristupio u Strukovnu školu Sisak u Ulicu Ivana Fistrovića, u kojoj se privremeno nalazi i Ured župana Sisačko-moslavačke županije te zaprijetio zaposlenicima županijske uprave navevši da u džepu ima bombu.

"Po dolasku policije učenici škole su evakuirani, a nakon sat vremena, uz uporabu sredstava prisile, muškarac je uhićen. Izvršenim pregledom kod muškarca nisu pronađena eksplozivna sredstva. " - ističe policija.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suda, kod osumnjičenog je izvršena pretraga doma i drugih prostorija kojom prilikom nisu pronađeni traženi predmeti. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog prijetnje predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Malena@
10:13 12.05.2021.

Bolesnik kojem se trebalo stat na kraj, a vidjelo se po njemu da nije zdrav...

RO
rokoxy1
20:48 06.03.2021.

Neee, mora biti rede u drzavi nemoze svatko radit sta Hoce .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije