Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGRIZAO DVA DJETETA

Policija o napadu psa u Zagrebu: Uhićen vlasnik (36), pas mu je oduzet

Google Maps/Screenshot
24.09.2022.
u 11:26

Pas je oduzet vlasniku zbog provođenja postupka promatranja, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka

Pas u vlasništvu 36-godišnjaka bez nadzora je izišao na ulicu te napao i ugrizao dva djeteta jučer, 23. rujna, oko 7.50 sati u Susedgradu u Vrapčanskoj ulici, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Liječnička pomoć djeci pružena je u Klinici za dječje bolesti Zagreb, a ozlijede su zasad okvalificirane kao lakše.

- Osumnjičeni vlasnik psa je uhićen te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom'. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju bit će obaviješteno nadležno državno odvjetništvo. Pas je oduzet vlasniku zbog provođenja postupka promatranja - dodaje policija. 

VIDEO Vjekoslav Prebeg prebačen u KB Dubrava: Kad se slegnu svi dojmovi moći ću reći nešto više o svemu

 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar tomsom
tomsom
12:01 24.09.2022.

Tako treba, Potpuno ispravna odluka. Imam belgijskog ovčara. Nikada nije vani bez čvrste lajne u mojim rukama., Miran je i dobronamjeran, međutim, ne bih se nikada usudio reći "neče ti ništa, on je dobar". On je životinja sa nepredvidivim reakcijama kada se osjeti ugrožen. Zahtjeva istrčavanje barem 5 km dnevno, jer mu inače višak energije prelazi u agresiju. Nabaviti, belgijanera, ne istrčavati ga, a najgore, pustiti da slobodno šeta je recept za katastrofu. Pas nije kriv, dobro je da je oduzet. Sada ga treba socijalizirati, a vlasniku, zatvor za opomenu i kazna da se smrzne.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
11:33 24.09.2022.

Ne bi samo pas trebao na promatranje.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
12:11 24.09.2022.

“Ma neće im ništa, samo se hoće igrati!” radosno cikne vlasnik, gledajući od straha izbezumljenu djecu. Posljedica igre - djeca u bolnici, pas uspavan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije