Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje se nastavlja

Policija: Mržnja nije bila motiv premlaćivanja vojnika u Zadru

Napadnuti Amerikanci
Foto: Screenshot/Instagram
1/5
21.12.2019.
u 12:13

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 19 i 33- godišnjaka podnesen je Optužni prijedlog zbog prekršaja iz članku 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Policijski službenici Službe kriminalističke policije i Prve policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva hrvatska državljanina u dobi od 19 i 33 godine, zbog osnova sumnje da su 20. listopada 2019. godine oko 03.15 sati u Ulici Obala Kralja Tomislava u Zadru u ugostiteljskom objektu, fizički napali dva američka državljanina u dobi od 24 i 25 godine i tom prilikom 24-godišnjaka lakše ozlijedili, dok je 25-godišnjak odbio liječničku pomoć, priopćili su iz policije.

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja obavljen je veći broj razgovora sa svjedocima događaja te druge mjere i radnje iz nadležnosti policije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 19 i 33- godišnjaka podnesen je Optužni prijedlog zbog prekršaja iz članku 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Također, do sada provedenim istraživanjem, nije utvrđeno postojanje elementa kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti ili da je mržnja motiv počinjena djela.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
12:37 21.12.2019.

Sve te ljevičarske konstrukcije u zakonima treba poukidati.. Dovode do neravnopravnosti.

HA
Hakala
12:24 21.12.2019.

To su sexalne igrice izmakle kontroli. 2 gay momka i 2 sado-mazo momka se nasli. Ovi gayevi mahali guzicama prema njima, ovi sado-mahali šakama prema njima.

SO
Sotona
14:37 22.12.2019.

Policija: Mržnja nije bila motiv premlaćivanja vojnika, hahahah u Zadru. Kako vjerujem od šuba Hrvatskoj vladi policiji ne znam zašto sam takav . Jer ih dobro poznam i njihovu iskrenost !.. Nadnaravno da je premlačivanje bila velika ljubav prema svimm strancima tamne kože . A i Ameri su jadni kad ne znaju da se moraju dobro obilježiti sa svih strana da su to naši spasioci prijatelji i saveznici Da su pametni i sigurni veoma je jer jednostavno se zaštiti. Na Hrvatskom jeziku i za nepismene . Mora stajati Američka vojska. Čak i po noći da ne dolazi do idućih 100.tinjak zabuna pametno bi bilo da imaju svjetleće oznake .. USA Armada i. tko nas pipne ima da strada . Ako dobiju smo dan ispod 5 godina robije onda je korupcija 100% dokazana opet jer moramo da znamo kako je prošao Daruvarac i da bi ovdje trebalo biti daleko više jer se radi o udruženom zločinačkom poduhvatu napadu ! U odnosu na Daruarca koji je isprovociran poludio od provokacije pijane polu prostitutke i sam oplio po koji šamar zar ne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije