Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlog preglasna glazba

Policija nasilno izbacila djelatnika iz fast fooda, on završio na Hitnoj?

Policajci
Foto: Zadar News
1/2
25.07.2018.
u 16:26

Policajci su došli do pulta za narudžbe i tražili djelatnika osobnu iskaznicu nakon dojave o preglasnoj glazbi

Neugodnim scenama svjedočili su u utorak posjetitelji i radnici u jednom fast foodu u Zadru

Naime, policajci su uz sredstva prisile postupali prema djelatniku fastfooda.

Snimku privođenja objavio je Zadar News. Policajci su došli do pulta za narudžbe i tražili djelatnika osobnu iskaznicu nakon dojave o preglasnoj glazbi, a kada im je, kako navodi ZD news, rekao da će im dati osobnu iskaznicu nakon što završi s narudžbom koju je upravo zaprimio, krenuli su problemi i naposljetku obaranje mladića na pod, stavljanje lisica, te privođenje u policiju. 

Pogledajte snimku privođenja i postupanja policajaca (Video: Zadar News)

- "Dođi ovamo", pozvao je prvi policajac djelatnika. "Odi tamo kad ti čovjek kaže", dodao je drugi policajac, a djelatnik je rekao kako ima posla trenutno.  Policajac je inzistirao: "Ajde ovamo", na što mu je djelatnik odgovorio: "Dat ću ti osobnu, ne vuci me... - navodi se u snimci. 

Kolegu je pokušala zaštiti druga djelatnica po koju se, kako navodi portal, kasnije vratila policija. Na snimci se čuju i brojne uvrede na račun postupanja zadarske policije.

Foto: Frane Šarić

Policajac je inzistirao: "Ajde ovamo", na što mu je djelatnik odgovorio: "Dat ću ti osobnu, ne vuci me."

Nakon toga zajedno odvlače mladića ispred fast fooda, povlače za majicu i vrat, guše ga i u konačnici bacaju na pod te odvode u postaju. 

U Fastfoodu na Branimirovoj obali razgovarali smo s djelatnikom koji nam je rekao da je njegov sinoć privedeni kolega završio u Hitnoj pomoći.

- Ne znam jesu li ga tukli, ali završio je na Hitnoj - rekao nam je. Dobili smo broj mobitela od njegove šefice, a ona nam je pak rekla da nema komentara.

Iz zadarske policije odgovorili su na upit za komentar događanja u fast foodu u centru Zadra.

- Policijski službenici su noćas oko sat iza ponoći postupali po dojavi građana o preglasnoj glazbi u ugostiteljskom objektu na Obali kneza Branimira u Zadru, a kakvih dojava je u zadnje vrijeme veći broj.

Prilikom intervencije policijskih službenika jedan od uposlenika ugostiteljskog objekta se oglušio na zapovijed policajaca, a pri tom ih je i verbalno vrijeđao, nakon čega su nad njim uporabljena sredstva prisile. U svim slučajevima kada policijski službenik uporabi sredstva prisile, pa tako i u ovom slučaju, donosi se ocjena zakonitosti i opravdanosti uporabe sredstava prisile, a koji postupak je u tijeku.

Nastavno na navedeni događaj dodajemo kako se u prostorijama policije nalaze dvije osobe starosti  23 i 21 godina te je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi i prekršaja iz čl.17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Napominjemo kako je cijela obrada događaj još u tijeku - odgovorili su nam iz PU Zadarske.

Zadar: Na Županijski sud priveden Douglas Cane osumnjičen za ubojstvo britanskog državljanina na Zrću

Policajci
1/8

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 175

JM
ja-ma
17:10 25.07.2018.

Jel to ona ista zadarska policija što nije htjela privesti onog zlotvora kada je isprebijao na mrtvo onu curu?Al kad se njihov ego dira vrlo su brzi...

Avatar Toncy
Toncy
13:37 25.07.2018.

U novom jelkovcu trgaju kontenjere,razbijaju stakla na ulazu zgrade,deru muziku glasnu do 3 ujutro a murija povremeno dode da im pruzi ruku i da odu na kavu.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
13:32 25.07.2018.

Zašto je tako teško točno napisati riječ "iskaznica"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije