Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Završena talačka kriza u kuglani u Nuneatonu, otmičar priveden

talačka kriza
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
22.10.2017.
u 22:51

Dvojica djelatnika su bili taoci muškaraca, za kojeg je direktor rekao da je partner ili bivši suprug jedne djelatnice.

Britanska policija je intervenirala u sportskom centru u gradu Nuneatonu u središtu Engleske i privela muškarca koji je kao taoce držao dvojicu djelatnika, objavio je direktor kuglane.

"Policija je zauzela zgradu i naoružani muškarac je uhićen i odveden", rekao je za BBC Mehdi Afshar, direktor kuglane.

Dvojica djelatnika su bili taoci tog muškaraca, za kojeg je direktor rekao da je partner ili bivši suprug jedne djelatnice.

Policija je brzo objavila da nije riječ o terorizmu i potvrdila privođenje muškarca nakon što su kuglana i okolica evakuirani. U sportskom centru Bermuda Park se nalaze zabavni park za djecu, restoran, kuglana, sportska dvorana i hotel.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije