Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rad na crno
Povratak na članak

Policija na ilegalnom radu zatekla sedam državljana BiH

Sva sedmorica radnika nakon prekršajne obrade bit će privedena prekršajnom sucu koji će utvrditi razloge nezakonitog boravka, a policija im je svima oduzela putovnice.

Komentari 2

M5
marcela 5
10:45 26.03.2010.

a koliko još ima bosanaca ilegalaca koji rade na crno nitko se ne pita. A koliko ih ima rastavljenih samo zato da bi žene mogle dobivat socijalnu pomoć a muževi rade na crno. Ali sve je to njima naša pravna država dala da mogu tako živjet na teret nas koji rade ili ne rade jer nemaju posla zbog ilegalaca.

VL
Avatar ivica48
ivica48
07:30 30.08.2011.

Pustiti ljude nek rade kad Hrvatske ljencine necu.Hrvati biraju hhahahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.