Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
97 18°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar lokalpatriot ri
  lokalpatriot ri:

  Neka je kažnjen. Ako je samoizolacija, onda se toga treba držati. Nije to bez veze, previše je pametnjakovića koji sve znaju... Ja ću biti sam.... Ja imam masku.... Ja se ne rukujem.... Treba se držati uputa i gotovo, nisu mu ... prikaži još! odredili izolaciju bezveze... Malo je i kažnjen.

 • davaj_nama:

  Ljudi, imajte odgovornosti. Nemjte da ovi zbog vas donose represivne zakone, koji će onda kasnije ostati na snazi i nakon što pandemija prođe. Građanska prava i slobode su neodjeljivi od osobne odgovornosti pojedinca. Jer ako im pružimo razlog da nam ... prikaži još! zakonima smanjuju i oduzimaju prava i slobode, to će postati slippery slope. Vlast obično nije baš voljna puštati moć iz ruku, jednom kad ju dobije. Zato ponavljam, ponašajmo se odgovorno i ne dajmo im izgovore da nam nameću zakone koji će smanjiti i oduzeti nam naše građanske slobode. Bolje biti ograničen u kretanju 2 tjedna, nego ostatak života. Da, možda malo pretjerujem, ali implikacije nisu tako bezazlene.

 • Draš:

  Gdje su sada borci za ljudska prava(i koji su masovno financirani iz proračuna) koji su govorili da nitko nije ilegalan i da svatko(posebno bolesni i potrebiti) ima slobodu bez dokumenata švrljati preko granica,sada kada se drastično kažnjavaju Hrvati i zabranjuje ... prikaži još! im se raditi i kretati se na vlastitim njivama???

Još iz rubrike Vijesti

Izborni stožer kandidata za gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomasevica
57
Nakon izlaznih anketa

Oduševljenje u stožeru platforme Možemo!, Dolenec: Zagreb već u prvom krugu može dobiti gradonačelnika

Pula: Peđa Grbin izašao je na lokalne izbore
RIJEKA OHRABRUJE

Najgori rezultat u povijesti SDP-a: Sudbina Peđe Grbina upitna

IZBORI U SPLITU

Kerum se pomirio s porazom: 'Vladat će vam Vražja čestica, a meni ste govorili da sam na 'teći' kokaina'