Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Policija kod osumnjičenog za Maddien nestanak pronašla uznemirujuće fotografije

FILE PHOTO: Poster of the missing three-year-old British girl Madeleine McCann is surrounded by flowers and hope-bows in the Portuguese beach resort of Lagos
Foto: HUGO CORREIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
17.06.2020.
u 11:16

Muškarac se trenutno nalazi u zatvoru zbog silovanja 72-godišnjakinje, a svom je odvjetniku rekao da nije oteo Maddie

Istražujući Christiana Bruecknera, osumnjičenog za nestanak malene Maddie, policija je pronašla ženske dječje kupaće kostime te šest USB stikova na kojima se nalazi 8000 uznemirujućih slika dječjeg zlostavljanja. Brueckner se trenutno nalazi u samici u Njemačkoj, a njegov odvjetnik Friedrich Fulscher je izjavio kako njegov klijent "negira bilo kakvu umiješanost" u Maddien nestanak, prenosi Mirror.

Ipak, Fulscher je odbio komentirati pronalazak dječje robe i kupaćih kostima, pronađenih u kamp-prikolici koju je Brueckner koristio za vrijeme svog boravka u Njemačkoj. Ako je to moguće, cijela situacija postaje još strašnija jer su USB stikovi pronađeni među kostima Bruecknerovog mrtvog psa u njegovom napuštenom domu u Njemačkoj.

Madeleine McCann je nestala još 2007. godine u Praia da Luzu u Portugalu gdje je boravila na odmoru sa svojom obitelji i tada je imala tek tri godine, a Christiana Bruecknera se odnedavno sumnjiči da je oteo Maddie.

On se trenutno nalazi u zatvoru zbog silovanja jedne starije Amerikanke, a ranije je jednom prilikom poznaniku rekao kako kamp-prikolica "predstavlja siguran prostor i u njoj može prevoziti drogu i djecu, a da ga pri tom nitko ne uhvati", piše The Sun.

Komentara 1

PI
Piksy
14:03 23.06.2020.

Koji ljudski sljam..pregrozno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije