Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao tragove THC-a

Policija još nije ispitala vozača koji je pokušao pobjeći nakon nesreće

Prometna nesreća
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
Autori: Elvis Sprečić, Romana Kovačević
11.09.2018.
u 20:34

Zadržan je u bolnici jer su liječnici posumnjali kako ima unutarnje krvarenje.

Još minimalno tri dana u bolnici na zagrebačkom Svetom Duhu provest će bosanskohercegovački državljanin E. H. (25) koji je u ponedjeljak u 11.35 sati skrivio prometnu nesreću u zagrebačkim Gajnicama u kojoj su ozlijeđene tri osobe.

Iako je E. H. uz tu nesreću samo nekoliko minuta ranije izazvao još dvije prometne nesreće, pred ravnateljstvom policije u Ilici nekoliko kilometara zapadnije, u trenutku dok je vozio svoju Opel Astru bio je potpuno trijezan.

VIDEO Prometna nesreća na Bologni

Međutim, zato je toksikološki nalaz pokazao da je pozitivan na marihuanu, što ne znači nužno da je pod utjecajem bio u vrijeme nesreće, nego samo da ju je konzumirao relativno nedavno. U kirurškom intenzivnom odjelu KB Sveti Duh 25-godišnjak je zadržan na dodatnoj opservaciji jer su liječnici nakon CT-a posumnjali kako ima intraabdominalno krvarenje, a ako se sumnja potvrdi, slijedi mu i kirurški zahvat. U tom slučaju iz bolnice će izaći tek idući tjedan.

Nakon izlaska iz bolnice slijedi mu slična procedura kao i ona koju je nedavno prošao Marin Kamenički koji je u Ilici usmrtio dvoje ljudi – najprije će ga policija prepratiti u postaju na ispitivanje, nakon čega će ga i kazneno prijaviti, ali za što točno, vidjet će se po dovršetku kriminalističkog istraživanja.

Prometna nesreća Prometna nesreća
1/11

Ono što je policija do sada utvrdila jest da je E. H. najprije u Ilici kod kućnog broja 351 vozeći u smjeru Gajnica udario u stražnji dio Seat Altee nakon čega se nije zaustavio nego je odmah potom skrivio još jednu prometnu nesreću i to zato što se automobilom “popeo” na nogostup i udario u Daciju Sandero koju je 65-godišnji vozač tamo bio nakratko zaustavio zbog kvara.

Niti tu mu nije palo na pamet zaustaviti se, nego je nastavio juriti Ilicom, a potom i Alejom Bologne prema Gajnicama gdje je kod križanja s Ulicom Medpotoki skrivio i treću, ujedno i najveću nesreću do koje je došlo jer je prešao u suprotni smjer izbjegavajući kolonu vozila koja je bila ispred njega.

Tada je udario u još jednu Seat Alteu koja mu je dolazila iz suprotnog smjera, a koja je od siline udarca odbačena tako jako da je udarila u VW golf koji je bio iza nje. E. H. je na kraju pokušao i pobjeći, ali su ga uhvatili građani.

VIDEO Frontalni sudar na Aleji Bologne

Ključne riječi

Komentara 10

GV
golub Vaso
20:50 11.09.2018.

neki bandićev zemo

TB
taras.buljba
21:48 11.09.2018.

katastrofa.

Avatar Neobavezno
Neobavezno
22:52 11.09.2018.

ono kada si debil......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije