Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK NISU MIGRANTI?

U tenisicama i bez dokumenata: Prvo tijelo otkrila ralica, drugo pronašli 3 km dalje

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/12
26.01.2021.
u 09:41

Oba tijela, po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena su na Odjel patologije u OB Virovitica radi obdukcije te utvrđivanja identiteta.

Policija intenzivno utvrđuje okolnosti stradanja dviju mlađih osoba na Papuku, čija su smrznuta tijela pronađena u ponedjeljak.

Jučer, 25. siječnja, u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika pronađena su smrznuta tijela dviju mlađih muških osoba. Tijelo prve osobe pronašli su oko 9.45 sati djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega prilikom prolaska teretnim vozilom s ralicom na spomenutoj relaciji, dok je drugo tijelo pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji 3-4 kilometra dalje, prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

 

Iako se na prvu pomislilo kako bi moglo biti riječi o migrantima, novije okolnosti ne isključuju mogućnost da je riječ o lokalnim stanovnicima koje je na Papuku zateklo i iznenadilo nevrijeme. Naime, iako je prekjučer bila južina pa prema tome i toplo, navečer je to područje pogodilo snažno snježno nevrijeme i palo je oko 30 cm snijega. Uz njih nisu pronađeni nikakvi dokumenti.

Kako neslužbeno doznajemo, pronađeni muškarci nisu bili adekvatno odjeveni za takve uvjete (bili su u tenisicama), odnosno nisu bili u planinarskoj opremi. Nesreća ih je snašla na oko 600 metara nadmorske visine. 

Oba tijela, po nalogu županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel patologije u OB Virovitica radi obdukcije te utvrđivanja identiteta.

– Nakon dobivenih informacija naknadno ćemo obavijestiti javnost – zaključili su.

Ključne riječi

Komentara 29

BE
Beskucnik
10:01 26.01.2021.

Zar im nije jednostavnije , polozit tecaj za varioca ili antikorozivni zastitu u Pakistanu , dobit vizui legalno doletjet u Njemacku na osiguran posao , negoli godinama lutat i gubit glavu , ili jednostavno se radi ili o teroristima ilii o kriminalcima i bjeguncima od zakona , za 6 mjeseci svatko moze zavrsit za varioca , ne kuzim sta ce radit na zapadu , bit socijala i bombasi samoubojice

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:05 26.01.2021.

"Dečki iz okolice" u patikama na 600 m NV, čiji nestanak nitko nije prijavio.... Koga vi piturajete?

KP
konzervativni_preporod
12:32 26.01.2021.

Znači riječ je o ilegalnim imigrantima koji bez ometanja prelaze nepostojeće granice ove zemlje dok nas božinović laže u oči i potajice provodi politiku eu psihopata.. evo u jednoj mojoj rečenici više je bitnih informacija nego u cijelom članku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije