Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u Karlovcu

Policija istražuje slučaj pada putnice iz autobusa na kolnik

karlovac,nesreća,žena pala iz autobusa (1)
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
1/3
18.06.2012.
u 13:48

Ozlijeđena žena nalazi se u Općoj bolnici Karlovac i životno je ugrožena, a sudski vještak utvrdio je neispravnost mehanizma zatvaranja i otvaranja vrata u autobusu Croatia busa koji je vozio iz Zagreba u Vir

Policijska uprava karlovačka utvrđuje je li padom 73-godišnjakinje iz autobusa u pokretu, što se dogodilo u nedjelju oko 15.50 sati u središtu Karlovca, počinjeno kazneno djelo dovođenja u opasnost život i imovinu općeopasnom radnjom, doznajemo od glasnogovornice PU karlovačke Tamare Grčić.

Podsjetimo da je putnica iz Zagreba, koja se nalazi u Općoj bolnici Karlovac i životno je ugrožena, pala iz autobusa nakon što je vozač skrenuo s državne ceste D1 prema karlovačkom Autobusnom kolodvoru. Gospođa, koja je u tom trenutku stajala u prolazu između sjedala, izgubila je ravnotežu i udarila u vrata autobusa, nakon čega su se ona otvorila, a putnica pala na kolnik udarivši glavom.

Sudski vještak Alojz Vodnik ustanovio je da je mehanizam otvaranja i zatvaranja vrata neispravan iako je vozilo Croatia busa redovito bilo na tehničkim pregledima od kojih je posljednji bio prije tridesetak dana. Autobus star 14 godina vozio je na relaciji Zagreb – Vir.

Komentara 1

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
18:26 18.06.2012.

a kog je vraga baba radila u autobusu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije