Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon sukoba u kafiću

Policija istražila Daruvarčevu kontraprijavu i sve dostavila DORH-u

Zadar: Privođenje Darka Kovačevića Daruvarca sucu istrage
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/7
01.04.2019.
u 15:19

Nakon Daruvarčeve prijave za prijetnju, tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju i lažnu prijavu zadarska policija je obavila razgovore i istražne radnje i sve dostavila DORH-u. Potvrdila nam je ovo glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin.

Darku Kovačeviću Daruvarcu sudac istrage odredio je pritvor u trajanju od 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja djela prijetnje, a koju je uputio 24-godišnjaku u subotu u jednom kafiću.

Nakon što je ovaj mladić prijavio verbalni, fizički napad i prijetnju policiji i nakon što je Daruvarac priveden, ovaj je pak prijavio 24-godišnjaka.

Nakon Daruvarčeve prijave za prijetnju, tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju i lažnu prijavu zadarska policija je obavila razgovore i istražne radnje i sve dostavila DORH-u. Potvrdila nam je ovo glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin.

Darko Kovačević Daruvarac koji je nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnju 18-godišnjoj Zadranki jučer je nakon privođenja novinarima rekao kako mu je sve namješteno da bi ponovno završio u zatvoru.

VIDEO Pogledajte privođenje Daruvarca:

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
15:41 01.04.2019.

Gospodin Darko Kovačević je žrtva podmetanja definitivno.

RP
rpzagreb
16:09 01.04.2019.

A da malo pišete što ima novoga u Austriji, Italiji.......u svijetu !

LA
larala
08:28 02.04.2019.

s ovim tipom treba pod hitno u zatvor da se malo obuzda , smanji doživljaje u svojoj glavi, i odmakne se od okoline koja ga podržava u njegovim kaznenim djelima jer pustiti takvog na slobodu, samo je pitanje vremena kadaa ce nekoga ubiti a, onda ce biti kasno, i za žrtvu i za njega. ici napasti nekog i to još dok cekaš pravomocnost presude i odlazak u zatvor, zbog natpisa na društvenim mrežama, je nažalost odlika samo poremecenih i za društvo opasnih ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije